30 november

precis packat klart allt, imorn bär det av till eskilstuna med klassen, bor på parken zoo i tre dagar. (y)

lussekattsbak

Igår hjälpte jag mamma med att baka lussekatter, äter man en vill man bara äta fler, dom är så god :) håller ni inte med?




Mc Happy Day

i helgen har det varit mc happy day på mc donalds, har haft ansiktsmålning, fiskedamm, lotter och idag kom även brandbilen för att visa upp allt. jobbade från 07.00 till 15.00 idag och fick ansvar för att fixa julpyntet, så jag och sara fixade upp lite framme i kassan :) har även varit ansiktsmålad båda dagarna, igår vart jag målad av sara och idag av paulina, till en tiger båda dagarna, riktigt läckert! (y)
klicka på bilderna för att få dom större! (kommer även bilder på julpyntet sen)


Dag 2 - min första kärlek.

som jag lova igår så ska jag skriva om dag 2 idag, alltså min första kärlek.

Min första kärlek som liten minns jag inte, men tänker berätta om min första riktiga kärlek som var Jann som jag spenderade 3 år tillsammans med.
Jag och jann blev tillsammans under året vi gick i 8;an, den 8 februari 2008 om jag inte minns helt fel. Då hade vi gått i samma klass i två år redan men inte ens lärt känna varandra. 3 år höll det väl ungefär mellan oss, var mycket fram och tillbaka, men hur mycket vi än gick igenom tillsammans så slutade vi aldrig hoppas och att älska varandra. När vi gick ut 9;an så var det dags att välja skola. Jag började i Ljusdal och han i Stockholm, så det var 33 mil emellan oss, men vi bestämde ändå så klart att försöka få det att funka, vi träffades kanske ungefär en gång i månaden då han kom hem över en helg bara, så ni förstår nog hur jobbigt det var att inte alltid ha varandra där. och ja, eftersom det var så många som försökte förstöra mellan oss så förlora vi en hel del tillit för varandra. så under första året så hände det en hel del, men efter några veckor ifrån varandra så blev vi tillsammans igen. 
Spenderade hela sommarlovet iår tillsammans med han, men när skolan började igen tog det slut. 
Jann kommer alltid vara en stor del av mig och mitt liv, och han och hans mamma är som en familjemedlem för mig, och jag älskar dom så fruktansvärt mycket. <3


26 november

Haha, sällan jag, skulle uppdaterat igår, men glömde helt bort, till och med att jag hade en blogg ! (y) men imorn, lovar jag att jag uppdaterar , dag 2 - min första kärlek. :) nu ska jag sova för imorn väntas jobb mellan 07.00-14.00! Och justia, i helgen den 27-28/11 är det Mc Happy Day, då 10% av sveriges försäljning går till att hjälpa sjuka barn. Så kom dit och bidra. :)
Godnatt.

Dag 1 - Om mig

mitt fullständiga namn är emma victoria lindroth, fyller 17 om mindre än en månad den 15 december.
jag bor tillsammans med mina föräldrar, min syster och våra djur i en lägenhet i söderhamn där vi alltid bott, men snart så flyttar vi ut till klapparvik i ett nybyggt hus, så allt är som vi vill ha det där, väldigt skönt.

Jag går nu första året i gävle på praktiska med inriktning djurvård, efter att gjort fel val förra året så är jag hur nöjd som helst av valet av skola i år. Skoldagarna spenderar jag med bästa Julia som verkligen gör mina dagar.

Jag jobbar även deltid på mcdonalds nu sen i juni i år, där jag trivs väldigt bra tillsammans med mina arbetskamrater.

har haft två stora fritidsintressen, fotboll och skidor, som jag började med i tidig ålder men däremot har lagt av med nu. "eftersom jag börjar komma upp i åldern" ;) haha.

vill inte bli allt för invecklad i allt för då har jag inget att berätta om då jag kommer till dom punkterna.
det här är iaf lite om mig, men är det något annat ni funderar över är det bara att fråga. :)


nyaste bilden på mig som jag har just nu, ifrån personalfesten med halloween tema.


30 dagar

eftersom jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera pga att jag aldrig vet vad jag ska skriva om så tänker jag försöka mig på listan 30 dagar. lovar inget, men jag ska göra mitt bästa, för då har jag iaf något jag kan skriva om :)
gjorde om min lista en hel del, tog nya saker av Alexandra, eftersom hon hade en så otroligt mycket roligare lista än den orginala ;p

Dag 01 – Om mig.
Dag 02 – Min första kärlek.
Dag 03 – Min familj.
Dag 04 – Det här åt jag i dag.
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag.
Dag 07 – Mina bästa vänner.
Dag 08 – Mina passioner.
Dag 09 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag.
Dag 11 – Min skoltid.
Dag 12 – Mitt jobb.
Dag 13 – I min handväska.
Dag 14 – Favorit sport.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Fula ovanor.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min bästa födelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Min önskelista.
Dag 21 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Mina favoritskor.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Min bästa resa.
Dag 29 – Det här saknar jag.
Dag 30 – Något annat jag vill berätta.

Believe we gon' fight


15 november

Tänkte skriva några rader efter en väldigt dålig uppdatering, har mest blivit låtar sista tiden. Sitter vilket fall som helst hemma och pluggar djurkunskap, är ledig idag för att kunna plugga till provet på onsdag.

Ikväll blir det provsmakning på jobbet, big tasty och big tasty bacon kommer igen medans M och M bacon försvinner, kommer en ny mc flurry också och denna gång är det toblerone som ersätter magnum. även något nytt som kommer är ementaler hjärtan.


Rihanna - What's My Name? ft. Drake


'Member we used to touch the sky


When you and I said goodbye
I felt the angels cry
-
Bring it back and we gon' make it right


<3

I know it hurts so much, but it's best for us. Somewhere along this windy road we lost the trust. So i'll walk away so you dont't have to see me cry.


3 november 2010

Is this how it feels to be missing you. Then i'm not sure if I will be alright becouse I know that, I need you, wouldnt you embrace me, and take me into your arms, I wanna hear your voice around me. And this is how I feel when you are so far away, I need you around.


RSS 2.0