23 september

Har tillslut bestämt mig för att det blir en htc wildfire, ändå frågan nu är vilken färg? ;)
imorn kommer lönen, sen väntas bara studiebidraget, blir även långhelg eftersom vi har studiedagar på fredag och måndag, känns som humöret ligger på topp (:
Svart eller vit? vad tycker ni?=)

Olle Hedberg (Blackstreet - No Diggity / Modjo - Lady)


8 september

Lägger in lite bilder sen i onsdags då alla djurvårdare var på en bondgård i ockelbo.






smutsig?

tror jag äger den vildaste och busigaste hunden någonsin, här har hon grävt i mormors rabatter och ser förjävlig ut ;) men hon är fortfarande lika söt.

Shoes

Funderar på införskaffa mig dessa, Hiss eller Diss ? :)


senaste timmen


Love the way you lie

Sitter i soffan i skolan tillsammans med julia och gör någon hunduppgift, ska samlas klockan 2 och gå igenom det sen slutar vi. då trippar jag och julia ner på stan efter en ny plånbok till mig. Sen blir det 20 över 3 bussen hem. ska fortsätta med uppgiften nu.
Låt som spelas just nu.


Provsmakning

Länge sen jag blogga sen sist, har aldrig tid för det längre. Ikväll var det provsmakning på dom nya kampanjerna på jobbet, får först och främst tillbaka Big Tasty, men får även en helt ny hambugare som kallas "M", finns både med och utan bacon som börjar i oktober. Sen är kampanjen med mcflurry marängswiss slut men nu har vi fått en ny med magnum, finns både classic och med brownie. Rekommenderar verkligen magnum brownie, hur god som helst var den! och den börjar redan imorgon.


RSS 2.0