två olika inlägg.

Bilder från klassfesten den 26 februari :)





Just negative! 22 februari.

känner mig inte alls nå pigg ikväll, varm, feber, ont i huvve och delvis illamående. usch! får se hur det blir med skola imorn.
kvällen har bara bestått av data och tvn tillsammans med grönsaker och dipp. (y) ska försöka komma i säng nuså, godnatt!

just nu.

har inte skrivit så mycket här, och kommer inte göra det heller, innan jag fått in en snyggare design. är inte precis kul att sitta och skriva när den ser ut såhär! men ny design kommer så fort som möjligt :)
kan ge er ett filmtips, och helt ärligt ni måste se filmen. my sister keeper, otroligt bra film, kunde inte hålla mig från tårarna.

Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.


Pusss på er.



gävle

slutade skolan runt halv 11 tiden idag, efter skolan åkte jag med elina till gävle. införskaffade mig bara två nya leggings eftersom jag egentligen har slut på pengar, men det är väl alltid bättre än ingenting.:)
                   


less

jag behöver inte den här skiten , klarar mig mycket bättre utan!


Stockholm

Hallådär,
det här får blir mitt första inlägg, i söndags var det alla hjärtansdag så helgen har spenderats i stockholm med älskling. det vart en händelserik och mysig helg med middag och en massa andra trevligheter. lite kort om helgen ; Åkte ner i fredags och kom väl fram runt halv 6 tiden så står sötnosen på tc med en stor blombukett. var hemma resten av kvällen och bara myste. lördag var vi hemma, sen senare åkte vi in till stan för att äta, blev super god kina mat (Y) gick runt en sväng i stan innan vi åkte hem igen för att lägga oss. söndag hade han match så blev även en sväng till uppsala. sen hann vi inte mer än hem och packa innan mitt tåg gick hem till söderhamn. 





 




 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0