Nicholas Sparks

Kollade alldeles nyss klart på Dear John, och enligt mig har Nicholas Sparks lyckats igen. Filmen var extremt bra, fällde många tårar kan jag säga. Några filmtips som jag har utav Nicholas Sparks är, The notebook, My sister keeper, A walk to remember och även så klart Dear John. Det är några filmer som jag sett utav han, och alla dom filmerna är filmer jag inte har kunnat hålla tårarna tillbaka. Vet även att han har skrivit The last song, Message in a bottle och Nights in rodanthe, ska ladda hem dom och kolla på dom :)

Dear John

Såg precis att det har kommit ännu en till film av samma person som skrivit the notebook, my sister keeper och the last song. har inte hunnit sett the last song, men the notebook och my sister keeper är två av dom bästa filmerna jag sett. Den heter iaf Dear John, har bara hunnit sett trailern och det lilla vad jag har sett så verkar den lika bra som dom andra han har skrivit. Men skriver några rader om filmen så fort jag sett den. (:

26 juli

kom hem från grillnatta i bollnäs för en stund sen, var där en sväng med mamma och elina. precis innan vi gick till bilen satsade vi på chokladhjulet, och vann! :D
AVUNDSJUK? ;)


17 juli

Hallå, har tagit vara på mina lediga dagar nu, solat och badat för det mesta. Börjar jobba imorn och är bara ledig torsdag den här veckan.  Igår kväll vart det Tranan tillsammans med mina skönheter, hade en grym kväll även fast det var skum, som inte alls var min grej. Hade skum precis överallt! Men jag hade en fruktansvärt bra kväll ändå!  :) tack för det.
Ska alldeles strax lägga mig för imorn väntas jobb mellan 14.00-18.00.

15 juli

är tyvär väldigt dålig på att uppdatera på grund utav att jag vill ta vara på varenda minut av mina lediga dagar i solen :)




juni

lite bilder jag knäppt under tiden jag inte har uppdaterat.

farmor fyllde 90 år.


firade midsommar i bocksjön.




haft myskvällar

tagit outfits bild, shorts-bikbok, linne-MQ.

varit på stranden, solat, badat, spelat vollyboll.

träffat olivia (Y)

3 juli

Har varit jäkligt dåligt på att uppdaterat, men har absolut inte orkat suttit inne vid datan i det härliga vädret.
Idag var jag ute i mohed och solade, badade, åkte båt och även wakeboard för första gången. så jävla kul!
elina knäppte då jag åkte, synd att det är sämsta kameran på lånetelefonen bara. men den får duga (Y)

RSS 2.0