Tindra <3










27 augusti

Hämtade världens sötaste igår i skultuna. efter mycket tjat så fick jag min lilla prinsessa, så jävla söt är hon. Kommer fler bilder sen.
 
Tindra, 8 veckor och 2 dagar <3

22 augusti

Nu har jag äntligen rensat hela datan eftersom jag ska lämna tillbaka den imorn.
Är super nervös nu eftersom det är första skoldagen imorgon på praktiska i gävle (djurvård).
Ska försöka få lite sömn nu så jag orkar upp med tåget imorn, min svagaste sida är väl att komma i tid. :)
Godnatt

-

You can close your eyes to the things you dont want to see, but you can't close your heart to the things you dont want to feel.


16 augusti

eftersom jag är ledig i hela två veckor nu ifrån jobbet så passar jag på att fixa och måla naglarna. (y)



Miley Cyrus - When I Look At You

grymt fin låt.

10 augusti

var ett tag sen jag skrev om något jag gör. men jobbar ju för det mesta så det händer inte så mycket speciellt, och har inte heller orkat lägga in det jag shoppat heller.
har även varit en hel del med janni, även mina andra skönaste brudar, som jag för den andra delen saknar som bara den. måste även tilllägga att jag mötte jann på minigolf för nån kvälls sen, och vem vann inte då ? jo jag , självklart :)
ikväll satte jag igång med bakning, chokladmuffins , en av mina alla favoriter. men nu kanske jag ska försöka ta mig i säng. imorn kommer förresten även en ny header, om allt går som jag vill (vill säga) är rätt så nöjd med den, (för stunden). godnatt.


The last song

kollade precis klart på the last song, herregud vilken bra film. har fält ett antal tusen tårar under dom senaste 2 timmarna :) rekomenderar den verkligen.
ke

hål i örat

Ska jag eller ska jag inte ? (:
kommentera anonymt eller inte, men vad tycker ni ?



RSS 2.0