31 maj

Har varit underbart väder idag, när jag klev upp imorse vid 11 så var det 24 grader (Y) Började halv 1, och hade bara två lektioner. skoldagarna som är kvar nu kommer vara riktigt sköna, eftersom vi redan är klar med dom flesta ämnerna.
Imorn bär det av till stockholm igen, ska försöka mig på att shoppa igen och förhoppningsvis hitta mer än vad jag hittade i helgen :) ska ta och visa vad jag köpte i helgen förresten, men gör det sen.
ska sova nu så jag orkar upp imorn, go'natt! :)

ingen rubrik

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt så här
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Men när du försöker le så ser vi bara den mer

Och du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

30 maj

Som jag skrev tidigare så var jag i stockholm hela helgen tillsammans med jann. så orkar bara berätta lite kort.
i fredags så kom jag dit vid halv 6, så gick vi runt i affärer. senare på kvällen åkte vi till cafe 60, sen gick vi runt i stan lite innan vi åkte hem.
i lördags så fick han följa med mig och shoppa hela dagen när alla affärer stängde åkte vi båt sen gick vi efter hamnen in till stan igen, på kvällen var vi in till stan med fred.
i söndags så åkte vi till gallerian i liljeholmen, sen vidare in till stan och var där till mitt tåg gick klockan halv 5.
lite bilder sen helgen. så klumpig som jag är så glömde jag kameran hemma så blev inte så mycket bilder, mest på utsikterna överallt.






29 maj

hallå, har precis gjort mig iordning och ska alldeles strax in till stan, måste springa nu. slänger in bilder sen gårdagen senare.

27 maj

nu är det mesta packat och klart, imorn bär det av till storstaden. ska dit över helgen med shopping och massa annat. såg att det skulle bli regn (N) så lär ju inte bli någon grönan. men får se vad helgen har att bjuda på.
nej nu ska jag lägga mig, och imorn väntas praktik.
godnatt

Sommar

doften av sommaren är underbar (Y)

26 maj

Knäppte lite bilder idag när klassen var uppe på berget. så lägger upp dom för att fylla upp lite ;p








Pretty in Scarlet- Guano Apes

i will run, i will run, i will run, i will run away!


24 maj

tänkte skriva några rader om helgen, eller ja lördag och söndag.
i lördags var det crusing, så åkte ner på stan vid 11. sen träffade jag FÄNNIII (fanny), en kompis från ljusdal. eftersom det var hur länge sen som helst jag träffade henne så var det extremt roligt att äntligen få göra det. :)
gick runt på stan för det mesta med jennifer och simon och träffade massvis med folk. var väl ungefär kvar där tills halv 3.
söndags, så jobbade jag mellan 3 och 7. var egentligen meningen att jag skulle lära mig kassan men den som skulle utbilda mig var sjuk, så fick vara ute i lobbyn hela dagen och dona där. men nästa arbetspass blir det kassan förhoppningsvis :)

just nu, sitter jag och väntar på att min lektion ska börja, har haft lunch i över 2 timmar men börjar iaf om 10 min och då har jag praktisk marknadsföring.

(fan skönaste bilden som finns på fanny)

sjukt vidrigt.

fyfaaan säger jag bara, så jävla vidrig video. (ni som är känslig för blod eller liknande, kolla inte)

22 maj

Igårkväll var det personalmöte och personalfest, både hudik och söderhamn var där, så var en hel del folk. åkte hem 02.30 och vaknade sent idag. kvällen var riktigt trevlig tillsammans med mina nya workmates.
har varit super skönt väder idag, sen nu kollar jag ut, och vad ser jag, gråa moln över allt, less jag blir. ikväll är det iaf crusing så får se vad jag hittar på.
tänkte visa er den skönaste videon hittils, fyfan vad grym dom är. (kolla hela)

19 maj

som dom flesta vet så älskar jag djur och jag skulle göra allt i min makt för att hjälpa alla djur som utsätts för misshandel m.m. just därför började jag i ljusdal på smådjursvård. men hoppade av efter en termin för jag inte ville bo kvar där. Nu sitter jag och funderar om jag har gjort ett riktigt stort misstag som släppte min dröm som jag har haft så länge, jag vet att jag kommer ha djuren i min vardag hur som helst, men alla chanser jag kunde få att jobba tillsammans med djur hela dagarna, skulle uppfylla alla mina krav i livet. nu går jag handel, och har ingen större lust att börja om första året, men det kanske är värt det ändå, att gå ett extra år för att bli det man vill. det enda jobbiga är att jag inte direkt orkar skolan och massa plugg. men ändra så blir jag kvar på handelsprogrammet eller annars så börjar jag på praktiska skolan i gävle som också har smådjursvård. åh, jag vet inte alls vad jag ska göra, jag har sån beslutsångest. min fråga är, vad skulle ni ha gjort?

har växt upp med en massa katter eftersom vi hade kattuppfödning, så lägger in några bilder.




18 maj

idag har det varit underbart väder, likaså igår. och har slutat tidigare än vanligt båda dagarna. idag slutade jag tio över två. hämtade taggen sen träffade jag olivia, emma och mia. var på stan och käkade strips sen gick vi upp på berget. sitter och pluggar just nu, men lägger upp lite bilder som blev tagna idag.






skor <3

jag älskar skor, kan aldrig någonsin få för många av dom. har köpt mig ett par springskor, för nu ska jag se till att börja träna igen. köpte även ett par snygga gladiatorskor.

lördagskvällen

jag är alltid lika dålig på att ta med mig kameran då jag ska någonstans, men fick nån bild utav virre sen kvällen i lördags iaf :)



16 maj


Ny kategori, shopping.
Nya tygskorna jag köpte i onsdags på team sportia.

Kenzas outfit

Jag är kär i blusen och är nog något jag kommer springa runt i, i sommar. shortsen och skorna sitter ju inte helt fel heller dom heller.



15-16 maj

Hallå!
Herregud vilken sommardag det var igår, varmt och skönt. Var ute och gick ett bra tag med evelina, blondie och taggen på dagen sen blev det ut på trevligheter. Virre kom in till stan vid 9 sen åkte vi upp till färren, och ja, under den tiden vi var där så var jag redan nöjd med kvällen och det såg jimmy till, som skulle jävlas med mig och virre när vi satt på bryggan och började gunga tills han missa bryggkanten och ramla i. kvällen var redan lyckad där (Y) men sen så drog vi alla oss in till stan som nog tog ett bra tag eftersom vi stannade lite överallt. Men tillsist kom vi in och träffade mycket annat folk. var väl hemma runt 3 tiden. en riktig toppenkväll. :)

Idag är det inte alls lika bra dag, dåligt väder och mår inte alls på topp! Så blir bara hemma och pluggar hela dagen och kvällen.

14 maj

vaknade av en extrem smäll imorse, klockan 10 då det  både åska, blixtra och regnade. vart så jävla rädd så jag flög upp ur sängen. Är så trött på det dåliga vädret, nu vill jag ha sommar och sol!


käkoperation?

Är ett tag innan jag fyller 17 men längtar. Jag har tidigare haft natt tandställning pga mitt öppna bett, men det hjälpte inte alls. I fjol fick jag åka till en specialist i gävle och fick reda på att det krävs en käkoperation för att sluta mitt öppna bett. men jag skulle vänta tills jag fyllde 17 innan jag skulle bestämma mig eftersom det är en större operation som krävs. För några dagar sen så var jag ner till tandläkaren och pratade och ställde frågor till dom, tex om jag kommer få ärr på kinderna av operationen, men det skulle jag inte, så jag lutar åt att genomföra operationen. har suttit och läst lite om andra som har genomgått likanade operationer. vad jag har läst så är man svullen i ansiktet i 2 månader, käkarna hålls ihop utav ståltrådar dom första dagarna, och man får bara äta flytande mat under dom första månaderna, men det värsta är väl smärtan. Men när jag ser resultatet dom har fått så tycker jag det kommer vara värt det. Kan också skriva det, att det är inte direkt synligt, mitt största problem med öppna bettet är att jag kan börja mumla då jag pratar, och kan inte heller bita av saker fram i tändera, men självklart vill jag bli av med det för utseende skull också. men det är inget folk ser att jag har om jag inte visar det med flit.

(hittade denna som också hade öppet bett fast underbett isf överbett., och resultatet var extremt bra)
före och efter.



coldplay - fix you


Jobboutfits

Slänger in en jobboutfits , bara för att det var första arbetsdagen idag! ;) läääcker't!


9 maj

Igår kväll vart det en rejäl powerwalk tur med olivia, det var länge sen jag gick så långt i alla fall, men riktigt skönt (Y)
Idag så var mitt första arbetspass, från 15.00-19.00, var riktigt nervös men det gick super bra. Kom även in en dubbeldäckad buss så det blev en hel del att göra. Var helt slut då jag kom hem och har fruktansvärt ont i benen, armarna och i händerna. men det var faktiskt riktigt kul :)
(solnedgångar igår kväll)

Shontelle ft akon - Stuck whit each other


Trey Songz - One love


Toni Braxton feat Trey Songz - Yesterday


Keri Hilson feat Akon - Change Me


7 maj

ikväll vart det bio, var på alice i underlandet tillsammans med Carro :) Sämsta 3D var det iaf, filmen var sådär. Trodde den skulle vara mycket bättre än vad den var.


The last song


Ser fram emot att se den här filmen. det är samma person som har skrivit the notebook och my sisters keeper som är  två av mina favorit filmer. känner på mig att jag inte kommer kunna hålla tillbaka tårarna om den är lika bra som dom andra. Premiären är imorn 7/5. (Y)

Sista avsnittet av andra avenyn

Onsdagarna kommer kännas hur tomma som helst utan Andra Avenyn, det var oftas det man såg fram emot på veckorna. Och nu så var det sista programmet igår, efter att man har följt det i två år. näe, tycker det är riktigt tråkig att dom ska sluta med det. Och slutet var iaf sämst!


ansiktsmask för din hudtyp.

 


4 maj



blogg design.

Gör om min design, och headern är inte riktigt klar än, därför det ser ut som det gör. men kommer så fort jag orkar göra klart den helt! :)

Puppie

jag har hittat min sockertopp, och jag är helt förälskad i honom, jag har alltid viljat ha en tik och vill egentligen ha det. men ända sen första gången jag såg den här sötsaken så har jag vart helt såld. och nu tog jag tag i det, jag maila precis till kenneln och fråga om dom har skönheten kvar, han är redan 10 veckor, så han är nog redan bort lovad. men man kan ju alltid hålla tummarna :) om han finns kvar så finns det inte en chans att jag står över den här gången. hoppas han blir min!


RSS 2.0