29 april

Lite kort,
slutade skolan klockan 10. sen slingade jag carros hår. klockan 4 var jag på introduktionskursen, med mc donald's. den tog väl ungefär två och en halv timme. var ungefär tio stycken till där och kände igen flera av dom. mitt första arbetspass blir nästa söndag mellan klockan 15.00-19.00 :)
imorn är det sista april, och jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra. Men vad händer för er?
hah, riktigt tråkigt inlägg ;) men har ingen bild att kunna piffa till det med heller.


28 april


mc donald's

Tänkte berätta om samtalet jag skrev om för ett tag sen. jag ansökte jobb på donken för ett tag sen, och fick gå på en första intervju efter det samtalet, och gick även vidare till en andra intervju som jag var på i lördags. och alldeles nyss ringde han och berätta att jag fick jobbet. :D så imorn blir det så kallad intrudiktionskurs, som jag inte har nån aning hur det stavas, klockan 4 börjar den i alla fall (Y)


25 april

vad ska man göra på en söndag? tror alla mina söndagar är lika värdelösa.
just nu sitter jag och lyssnar på musik, och ja , det är väl det ända min dag har bestått av.
imorn är jag ledig, likaså på fredag, så denna vecka kommer vara super skön med skola på måndag tisdag och torsdag bara. på onsdag är det nationella i engelska, så ska försöka jobba lite engelska innan det.
ska dela med mig lite av musiken som spelas för tillfället.
äldre låtar, men riktigt bra :)







21 april

funderar om jag ska börja med outfits , men eftersom jag så sällan knäpper bilder i huvudtaget så tror jag knappast det blir så ofta.

dagens outfits och facelook;

Byxor - bikbok
Tshirt - Gina tricot
Skinnjacka - JC

20 april

Tänkte börja med tips som en kategori, och mitt första tips till er blir converse, dom flesta har converse men för er som inte har ett par, skaffa er. dom är riktigt bekväma att gå i och riktigt snygga, finns en hel del fäger att välja mellan också. jag själv har ett par vita skinn, som jag gillar mest. Men jag hoppas jag kommer ha pengar till ett par till, fast i tyg. Funderar på ett par hallonröda som skulle vara hur fint som helst i sommar till solbrännan.

Skinn converse - 1000kr          Tyg converse - 699kr

 


19 april

Funderade på att skriva några rader. Men vet aldrig vad jag ska skriva om, så det är alltid lika svårt.
Om ni har några tips om vad ni tycker skulle vara roligt att läsa om så är det bara att kommentera det, blir mer än glad om jag får förslag.
Mycket som händer just nu känner jag. det är en stor förändring kan jag säga. funderade ett tag på att gå igenom min blogg och rensa det gamla, men det är mitt förflutna, och inte min framtid!
förresten , vet att det kanske är lite tidigt än, men vad händer på sista april? jag känner mig redan pepp, och ska försöka göra det mycket bättre än hur sista april sluta förra året.

Did you ever love me?


It's hard to lose a love
But you were my best friend
.


17 april

jag tänker ge er alla ett tips, ljug aldrig, sanningen kommer alltid ikapp dig.
och jag är så jävla less på lögner. jag har fått nog!

igår var det skola som vanligt, slutade klockan 11 sen drog jag och olivia ner på stan. sen tog vi oss en promenad i det härliga vädret upp till östra berget till evelina och fick saft och bulla.
klockan 9, så blev det impuls bestämt av mig och mimmi att dra till tranan, så vi åkte dit med halv 11 bussen. och jag hade en riktigt rolig kväll där, träffade en massa trevligt folk som det var länge sen jag såg.
nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag träffa safkan för en massa prat.

15 april

Trött på spotify reklamen, gratis premium här.

idag har jag varit hemma ifrån skolan, vaknade med huvudvärk så fick sova vidare. fick även ett enormt bra samtal idag, som gjorde mig mer än glad! säger inget nu, men kommer säkert senare!
Imorn är det skola som vanligt, slutar 11 så det är ju toppen.
nu ska jag in i dushen sen blir det att inta sängläge. (Y)
Saknar älsklingen min fruktansvärt mycket.




14 april

Hallå, känner mig verkligen sämst på att uppdatera. har gått flera dagar då jag tänkt skrivit nå men bara skjutit upp på det. Skolan har iaf börjar igen efter en veckas påsklov, men det skulle inte ha skadat med en vecka till. på lovet har jag mest varit med jann eftersom han var här.
Just nu sitter jag i skolan på lektion, har projekt och företagande. Skolan slutar om mindre än 2 månader, sköööönt säger jag bara. Men det är snart slut på april och i maj har jag en massa prövningar eftersom jag börja en termin efter på handel, så har hur mycket saker som ska göras klart nu.
Har spart ihop pengar och får ju även stuidebidrag i slutet av april nu, sen så ska jag ta en helg ner till jann i stockholm och vara med han och shoppa in nya sommarkläder.
Var väl iaf lite om just nu, uppdaterar då det händer något nytt!


Tulpaner jag fick av älskling.

8 april

igår hade jag och jann myskväll, med pizzabak och filmkik tillsammans med en massa go'saker.
och idag, fixade jag mig en praktikplats, fick det första jag frågade på som tur är, för jag gillar inte att fråga. jag ska vara på maja och pluto, blir perfekt för mig eftersom jag går handel och älskar djur, och där går det en hund hela dagarna, eller jag själv skulle inte kalla det hund, snarare häst!
men nu ska jag ut med olivia, blir väl en sväng upp på donken. och sen ska jag till jann!
ha det bra, hejsss.

3 april

Idag har det varit strålande väder ute, jätte varmt och skönt. Själv så är man riktigt förkyld, men tog mig ut på en långpromenad med taggen i alla fall.
Nu ligger jag och kollar på film, Angel eyes med jennifer lopez, så fruktansvärt bra film. Men den är slut vilken sekund som helst och då ska jag mysa ner mig i sängen och sova. Godnatt!


1 april

Nu är det som sagt lov, känns riktigt skönt att få sova ut på mornarna och förhoppningsvis bli av med magkatarren innan skolan börjar igen.  Imorn eller på lördag så kommer jannibani hem, som jag saknar nå extremt mycket just nu.
idag, så har jag gått i skolan som vanligt sen åkte jag med mamma och pappa till gävle. åkte dit för att köpa en klänning från bikbok men den var slut, men jag fick i alla fall med mig några tröjor och lite underkläder.
hittade även mina skor, som jag ska åka tillbaka till gävle och köpa här någon dag, har kollat på dom förr men inte riktigt fallit mig i smaken , men när jag testade dom idag så satt dom som ett smäck. det ända som kanske höll mig tillbaka idag är att dom är riktigt höga men det är även platå i dom så det underlättar lite i alla fall. det är ett par ifrån kenzas kollektion, wildflower by kenza friday night.
nu ska jag slå på en film och krypa ner i sängen. godnatt.

Vad tycker du?
Hiss eller Diss


(blev för mycket med alla nitar så ska leta vidare efter nå andra.)

RSS 2.0