22 juni

hittade denna sötsak då jag var på väg hem ikväll (:

The back-up plan


studenten

klockan 1 gick dom ut på trappan, sen så var vi ut och åt efter det. (kort fattat och bra ;) )
GRATTIS TILL STUDENTEN SYSTER.









12 juni

Gårdagen vart en höjdare även fast vädret inte var detsamma. Var i Gävle och kollade på när syrran tog studenten, sen var vi ut och åt. Kom hem därifrån vid 7, började göra mig iordning direkt sen åkte jag hem till tvillingarna där det var fest, stannade där till halv 12 kanske sen gick vi ner till stan, träffade allt folk, sen gick jag hem vid 3 tiden. kvällen var grym.
ska lägga upp lite bilder sen studenten och kvällen, men det blir sen, nu ska jag ner och äta tårta för att fira elina.

Trey Songz - Already Taken <3


9 juni

får bli ett kort nattinlägg. kom hem för en liten stund sen, har varit ute med olivia och tvillningarna, kan ju säga det att varje kväll med dom är en kväll man sent kommer glömma. kvällen började iaf med att vi hjälpte en gammal tant hem som ramlade i parken för hon var full och kvällen slutade med mos på statoil! ;d nu ligger jag i sängen med en fruktansvärd huvudvärk så ska försöka sova så jag orkar upp och kolla på studenten imorn.

8 juni


6 juni

har precis kommit in efter en långpromenad, nu blir det att fixa lite sen vidare till tvillingarna och olivia. :D
imorn börjar jag inte förns klockan 1 och ska vara på strandvallen och göra nånting, tror det blir brännboll men vet inte riktigt. nej, nu måste jag skynda mig innan dom väntar ihjäl sig! ;d pussss'

6 juni

I ett förhållande måste man acceptera den andra personen för allt de är, inte bara delarna som är lätta att tycka om.
därför om man verkligen älskar någon så älskar man allt den står för, inte bara bra saker utan även de dåliga sakerna. saker som är älskvärda och saker som inte är älskvärda.

5 juni

Igår blev det Tranan tillsammans med mina sköningar, tog 10 bussen dit och hoppade av en station tidigare vid preem, sen tog det oss (mig, olivia, jeanette och emma) mer än 1 timme in till stan (till tranan). har nog aldrig skrattat så mycket någonsin som jag gjorde på vägen dit. var in på tranan i ungefär en timme innan vi sprang mot bussen, men jag och jeanette åkte med någon bil ist, riktigt skönt eftersom jag var så trött! kom väl inte i säng förns halv 4. inte så smart eftersom jag jobbade idag, mellan 12-4, mått dåligt som fan både baksmälla och magkatarr, nej fyfan inget jag kommer göra om.
måste säga tack för kvällen brudar och pojkar, kvällen var toppen :)

3 juni

Måste börja detta inlägg med att ta upp bombhotet som hade varit på en av skolorna idag. så alla skolor i söderhamn evakuerades pga det, fyfan! hahah. synd så hade jag praktik så själv fick man jobba vidare. fick gå tidigare eftersom det behövdes folk på donken, så åkte dit till halv 5 och slutade kvart över 8 ungefär. så är helt slut i kroppen.
Fick även veta att jag ska jobba från 10.00-16.00 på lördag isf 11.00-14.00, skönt att få lite extra timmar ibland, ska även lära mig kassan då :) Ska väl försöka sova nu så jag orkar upp till sista praktikdagen imorn. Godnatt!

1 juni

Var som sagt i Stockholm idag, kom ner till kista vid 11, sen tog vi tunnelbanan in till stan. Hittade mer saker idag i alla fall, även en ljus jeans jacka som jag sprang och letade hela helgen men inte hittade någon, men nu fick jag en iaf, riktigt nöjd (y) åkte ifrån kista vid 6 tiden så har fruktansvärt ont i benen efter idag. nej måste sova nu så jag orkar upp till skolan imorn -.- tur att det snart är lov, är så jävla trött på skolan nu..
godnatt

RSS 2.0